Ψαρομμάτη Studios

Σχετικά

Τα Studios Νεραντζιώνα – Ψαρομμάτη απέχουν λίγα μέτρα από την αμμώδη παραλία Νερατζιώνας.

Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει τη θέα της Ελαφονήσου και των Κυθήρων νότια, ενώ ανατολικά τη Νεάπολη και τα χωρία πάνω από αύτη Μεσοχώρι, Φαρακλό, Αγ. Νικόλαο, Λάχι.

Είναι ισόγειες κατοικίες, οι οποίες πρωτολειτούργησαν το 2004, με ανεξάρτητη βεράντα στην είσοδο το καθένα και μεγάλο μπαλκόνι. Υπάρχει επίσης πολύ ελεύθερος χώρο τριγύρω και διάσπαρτες κληματαριές λεμονιές και μουριές, δημιουργώντας την αίσθηση αγροκτήματος δίπλα στη θάλασσα. Εσωτερικά είναι ευρύχωρα (40 τ.μ.) με ενιαίο χώρο, φωτεινά, πλήρως εξοπλισμένα (ψυγείο, air condition, TV, κουζινάκι, εξοπλισμό μαγειρέματος).

Όλος ο χώρος αποπνέει ηρεμία και ξεκουράζει. Η περιοχή προσφέρεται για περιπάτους μέσα στο πράσινο ή στην παραλία δίπλα στο κύμα. Η Νεάπολη, είναι η κοντινότερη κωμόπολη, απέχει μόλις 7 χλμ., οπού μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε χρειαστείτε στη διάρκεια της παραμονής σας στον τόπο μας. Επίσης σε κοντινότερη απόσταση βρίσκονται μικρά χωριά οπού και εκεί μπορείτε να βρείτε αρκετά πράγματα.

Στη διάρκεια της παραμονής σας μπορείτε να επισκεφτείτε τα αξιοθέατα της περιοχής, το σπήλαιο της Καστανιάς, το απολιθωμένο δάσος, το κάστρο της Αγ. Παρασκευής, αξίζει επίσης να γνωρίσετέ τα ορεινά μέρη της περιοχής, Παραδείσι, Καλένια, Φαρακλό, Καστανιά, Βελανίδια , Προφ. Ηλία απολαμβάνοντας τη διαδρομή που οδηγεί σ ‘αυτά και αν σας δοθεί ευκαιρία να κολυμπήσετε στου μικρούς κολπίσκους της περιοχής. Ο φάρος του Κάβο Μαλέα είναι επίσης από τα μέρη που αξίζει να γίνει αναφορά.

Ο Αρχάγγελος και ο Μαραθιάς είναι επίσης γραφικά, παραθαλάσσια χωριά οπού μπορείτε να περάσετε όμορφα και την ημέρα, αλλά και το βράδυ. Μοναδική είναι η παραλία της Πούντας που βρίσκεται απέναντι από την Ελαφόνησο ,καθώς και άλλες παραλίες ανάμεσα στο Νερατζιώνα και τη Πούντα. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε την Ελαφόνησο με τη γνωστή παραλία του Σίμου καθώς και τα νησιά της Παναγίας , όμορφα όμως είναι και στο χωριό του νησιού.

Ενοικιαζόμενα studios

ΧΑΡΤΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Παραλία Νεραντζιώνα, Κάμπος, 23053